renoveren
Home Ik ga bouwen.
Ontdek onze website met meer dan 14.000 artikels over bouwen en renoveren. NU TE KOOP. Haal alles uit je terras Zo houd je de hitte buiten met isolatie Creƫer meer ruimtegevoel in huis. Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmail. Ik wil graag acties en aanbiedingen van Ik ga Bouwen en DPG Media Home Deco ontvangen via e-mail.
Slopen vs renoveren: wanneer haal je best de sloophamer boven Ecobouwers.be.
U bent hier. Home Duurzaam bouwen en verbouwen Artikels Slopen vs renoveren: wanneer haal je best de sloophamer boven. Slopen vs renoveren: wanneer haal je best de sloophamer boven. Login of registreer om te kunnen reageren. Wie een oude woning koopt of bezit, denkt vaak aan renoveren.
Renoveren wordt duurder Beobank.
Beobank 8 December 2014 Lenen. De overheid moet besparen en dat heeft ook een impact op de renovatiesteun. Welke premies en andere vormen van overheidssteun blijven behouden en wat valt er weg? Het verlaagde btw-tarief wordt afgeschaft. Vanaf 1 januari 2016 kunt u niet meer genieten van het verlaagde btw-tarief voor renovatiewerken aan woningen die vijf tot tien jaar in gebruik zijn. Het verlaagde tarief van 6% wordt afgeschaft en opgetrokken tot de gebruikelijke 21%. U hoeft nog niet meteen te panikeren.
Woning renoveren: Online advies Tips renovatie werken.
Wens je een beroep te doen op een vakman? Dan raden we je aan steeds meerdere offertes aan te vragen per klus. Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook adviezen, de werkwijze, termijnen, vergelijken en bepalen wie de beste kwaliteit biedt aan de beste prijs. Hier vind je een overzicht van alle diensten waarvoor je een vakman kan inschakelen. Keramische tegels in combinatie met steenstrips op muur en kachel. Meer artikels over buitenschrijnwerk. Meer artikels over gevelwerken. Dak isoleren langs buiten. Dak isoleren met PUR. Meer artikels over isolatie. Vloerverwarming bij renovatie. Vloerverwarming: voor en nadelen. Muurverwarming bij renovatie. Radiatoren bij renovatie. Meer artikels over verwarming. Meer artikels over techniek. De perfecte trap. Meer artikels over interieur/afwerking. Vloer renoveren: welke methode kiezen? Vals plafond plaatsen: materialen en prijzen. Badkamer renovatie: hoeveel kost het? hoe werkt het? Je beschrijft jouw project met de uit te voeren werken. We leggen je aanvraag voor aan professionele renovatie-experten actief in je buurt. Je ontvangt vrijblijvend tot 3 offertes, inclusief advies op maat. Start je aanvraag hier. Buldit, dat is.: Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers. Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project.
Slim renoveren in 8 gouden regels Libelle.
Slim renoveren in 8 gouden regels. Door Johan Lambrechts. Verbouwen zit in de lift, maar hoe begin je er goed voorbereid aan? Wij zetten voor jou alles op rij, van juist isoleren over budgetplanning, tot alle premies waar je recht op hebt.
24 jaar renoveren gaat in vlammen op HLN Zonhoven.
Nog geen recent bezochte regio. DAKWERKER ZET WONING PER ONGELUK IN LICHTERLAAIE. 24 jaar renoveren gaat in vlammen op. De bewoners Astrid Smolders en Rudi Goris bij hun verwoest huis. De familie Goris-Smolders uit Zonhoven is sinds gisterenvoormiddag haar woning aan de Herestraat kwijt. Het dak schoot in brand tijdens werken met dakisolatie. Na 24 jaar op het gemak renoveren moest alleen nog het dak vernieuwd worden zucht bewoner Rudi Goris. De hond des huizes kon net op tijd gered worden.
Hoe renoveren en besparen op verwarming en warm water?
Elektriciteit opwekken / PV. Het Ik BENOveer-label is een initiatief van de Vlaamse Overheid om de voordelen en principes van renoveren volgens de ambities van het Renovatiepact2050 bij kandidaat-verbouwers nu al bekend te maken. 2020 Marquiz Developed by Marquiz Netcrew.
Tien gouden tips voor een vlotte renovatie van je woning Ik ga bouwen.
Spreek steeds een einddatum af. Wie voor een verbouwing in zee gaat met een aannemer en zijn vakmensen, moet steeds een einddatum worden afgesproken. Dit staat verplicht in de overeenkomst. Laat je niet in de luren leggen en volg dit nauwgezet op. Bij het onderhandelen van het contract, kan je steeds ook vertragingsclausules laten opnemen. 15-10-2014 door beheerder. Deel dit artikel. Lees meer over Verbouwen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer het nogmaals in onze zoekmachine. Makeover in beeld: typisch Vlaamse keuken wordt lichte ontmoetingsplaats. Reportages Vijftien jaar vrijstelling van onroerende voorheffing bij renovatie onbewoonbare panden in Leuven? Reportages In beeld: de ruimte optimaal benut. Reportages Infosessie Renoveren is Informeren wijst toekomstige verbouwers de weg. Reportages Vlaamse Renovatiedag: inspirerende verbouwingen zwaaien exclusief hun deuren open. Reportages Een huis ouder dan 25 jaar: welke werken zijn noodzakelijk en welke niet?
Meer" dan de helft van renovaties zijn eigenlijk verdoken nieuwbouwwoningen" Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Bij de architecten horen we dat er niet meteen een algemene, geschreven regel is over wanneer een grote verbouwing nog een renovatie is. Grofweg is het zo dat minstens de helft van de te renoveren woning moet blijven staan en dat de woonoppervlakte maximaal verdubbeld mag worden. We vroegen een aantal architecten welke regels zij toepassen en kregen heel wat uiteenlopende antwoorden. 60 procent van de oude woning moet over blijven.
Wie wil er nog renoveren? Er is iets raars aan de hand WOON. HLN.
Om" alle 224, miljoen woongebouwen die Statbel in Vlaanderen telt tegen 2050 tot dat peil te renoveren, moeten er de komende 32 jaar 70.000 gebouwen per jaar tot E60 gerenoveerd worden, klinkt het bij Pixii, het kennisplatform rond energieneutraal bouwen.
Bouwen en renoveren Portail Logement Portaalsite Huisvesting.
Huurtoelage voor de kandidaat-huurders die ingeschreven staan op de lijsten van de sociale huisvesting. Huurtoelage voor de huurders van woningen van de gemeenten en de OCMW's.' Premie voor de renovatie van het woonmilieu. Premie voor de verfraaiing van gevels. Gemeentelijke premies en steunmaatregelen. Brusselse groene lening. Hypothecaire leningen van het Woningfonds. Subsidies voor beschermd onroerend erfgoed en klein erfgoed. Middagen van de Huisvesting. Statistieken per wijk. Een woning vinden. Rechten en plichten. KOPEN EN VERKOPEN. Een woning vinden / verkopen. Rechten en plichten. BOUWEN EN RENOVEREN.

Contacteer ons