gispen
Ahrend neemt Gispen over.
Kantoormeubelfabrikanten Koninklijke Ahrend NV en Gispen International BV zijn in onderhandeling over een overname van de aandelen van Gispen door Ahrend. 16 August 2004. Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding. Ahrend en Gispen bestaan beiden zon 100 jaar en komen vanuit een designtraditie.
Gispen.
Gispen bol hanglamp. De Gispen bol is te bestellen in de doorsnede van 25 of 30 cm. Gispen punt GI-7002. Gispen punt plafonniere twee maten. Tijdelijk niet leverbaar! gi-7001 gispen punt. Gispen bol 30 cm glad. Tijdelijk niet leverbaar! GI-146 Gispen strak plat.
Gebogen De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Eind jaren tachtig viel het Sanderse senior op dat er een groeiende belangstelling was voor de producten van Gispen; niet zozeer voor de moderne kantoorconcepten die Gispen International sinds de jaren zestig aflevert, als wel voor de klassieke, door Willem Gispen ontworpen chroomstalen buismeubelen die sinds de jaren zeventig niet meer werden gemaakt.
Gispen Designklassiekers van de toekomst Westwing.
Designklassiekers van de toekomst. Of je nu in een stadsstudio of woonboerderij woont; in elk huis zou in elk geval één designproduct van Gispen moeten staan. Zonder dit iconische merk zou het moderne interieur er heel anders uitgezien hebben: zij verstaan de kunst van het weglaten.
W.H. Gispen: ontwerper ondernemer Het Uur van de Wolf 2Doc.nl.
Gispen bestaat honderd jaar, aanleiding voor een tentoonstelling in museum Boijmans van Beuningen en een uitzending van Jeroen Vissers documentaire over één van Nederlands eerste industrieel ontwerpers: Willem Hendrik Gispen. Als ontwerper is Gispen 1890-1981 buitengewoon succesvol. Zijn moderne en functionele lampen, stoelen en bureaus slaan aan in het vooroorlogse Nederland.
Gispen 177 vintage design items.
Gispen white mushroom table lamp by Gispen, The Netherlands 1950. Set of 4 Gispen 1263 Dining Chairs by A.R. Vintage Model 1645 desk chair by André Cordemeyer for Gispen, 1960s. Pair of model 1401 chairs by Wim Rietveld for Gispen, 1970s.
Zoek gispen in Catawiki's' veilingen Catawiki.
Resultaten voor gispen" Instellen als veilingalert. Gispen Lot with 2 books 2005/2011. Ontwerp Aantal: 2 Boek Meer. van Osselen Gispen Bureau 1 President no. Nederland 1950-1959 Staal Meer. Cordemeyer Gispen Bureaustoel 1 no. 1645 serie Gi3. Nederland 1950-1974 Staal Meer.
Gispen meubels voor moderne kantoorinrichting Wout Monseurs.
Dit komt omdat Gispen gebruik maakt van designers voor elk project. Met ruim 100 jaar ervaring in het vak kunt u ervan uitgaan dat de meubelen van Gispen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Gispen werkt vanuit vier kernwaarden: design, duurzaam, innovatie en inspiratie.
Gispen design kopen? Bestel online: Gispen op fonQ.nl!
Het is ook mogelijk om een specifieke bezorgdatum te kiezen. 2 jaar fonQ garantie. Bij fonQ vind je mooie, kwalitatieve producten. Op elk product geldt dan ook de wettelijke garantie van 2 jaar. Gispen home collection. Laatst door jou bekeken.
Gispen bedrijf Wikipedia.
Geïnspireerd door de Engelse arts-and-craftsbeweging maakte Gispen in 1924 naam door de vervaardiging van lichtarmaturen waaronder zes smeedijzeren kroonluchters voor de nieuwe Waalse kerk in Rotterdam. 1 Daarnaast was het bedrijf betrokken bij de inrichting van het toenmalige Unilevergebouw in het Museumpark, de Van Nellefabriek, het Stadhuis van Rotterdam en het Huis Sonneveld.
Gerhard Gispen.
Met grote verslagenheid en verdriet moeten wij berichten dat onze zeer gewaardeerde kantoorgenoot Gerhard Gispen op 13 mei 2020 geheel onverwachts is overleden. Vooreerst gaan onze gedachten en medeleven uit naar zijn vrouw en kinderen en allen voor wie hij dierbaar was.

Contacteer ons